Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da Cumhuriyet’in 100’üncü yılı coşkuyla kutlanıyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğinde Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bandırma İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliğinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. İstek Bandırma Okulları ve Bandırma Fatih Ortaokulu öğrencileri Cumhuriyet Meydanı’nda 100. yıl yazısı oluşturdu. Ardından Bando Ritim grubu (Cumhuriyet Güneşi) gösteri sergiledi.
Konser alanında devam eden etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Etkinliğe; Hv. Plt. Tuğ. Gen. Levent Eğren, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve vatandaşlar katıldı.

HALK OYUNU VE VALS GÖSTERİSİ RENK KATTI
Etkinliğin devamında Halk Oyunları gösterisi, piyano performansları, Cumhuriyet’in çocukları korosu, 100. yıl korosu müzik dinletisi sergilendi. Vals gösterisi de yapılan programda Soner Arıca’nın 100. yıl Cumhuriyet Marşı çalımdı. Cumhuriyet’in 100. yıl programı konser ile sonlandı.

“CUMHURİYET’İMİZE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Cumhuriyet’in 100. yılını kutlayan Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, “100. yıla özel olarak kutlamalarımızı 28 Ekim itibariyle başlattık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla Cumhuriyet Bayramı kutlama programı hazırladık. Programımızda çeşitli okullarımızın öğrencileri, halk oyunları ekibi, müzikli koreografiler ve konserlere yer verdik. 100. yılı coşku ve sevinçle kutlamak adına böyle bir program tertip ettik. Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. 100. yılımız kutlu olsun.Cumhuriyet’in çocukları olarak Cumhuriyet’imize sonsuza kadar sahip çıkacağız.“ dedi.
 Haber: Selin Girgin/ M. Nur Uysun