Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da Cumhuriyet için 10 bin fidan dikildi

Bandırma Ticaret Borsası tarafından

Bandırma Ticaret Borsası tarafından “Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı Hatıra Ormanı” için fidan dikim töreni gerçekleştirildi.
Bandırma Ticaret Borsası, Borsa Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları işbirliğinde Bandırma’da “Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı Hatıra Ormanı” için 10 bin fidan dikildi. Karadağ’da bulunan yapılan hatıra ormanında dikim töreni düzenlendi.
Törene; Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Bandırma Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan ve borsa yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende konuşan Bandırma Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek, “Bandırma Ticaret Borsası ile 10 bin fidanımızın dikimi için yerimizi belirledik. 67 dönümlük bir alanda dikim yapacağız. Fidan dikimi gibi önemli bir olaya ilgi gösterdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”dedi.
“CUMHURİYETİMİZİN DEĞERLERİNİ YAŞATMAK İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞI YAPACAĞIZ”
Günümüzde orman, yeşillik, toprak ve suyun çok değerli olduğunu vurgulayan Borsa Başkanı Can Ata Tan, “Doğamızı koruyarak katkıda bulunmak için hepimiz buradayız. Umarım bu fidanlarımız gelecekte yapacağımız projelere bir adım olur. Bu hatıra ormanı, Cumhuriyet değerlerimizi hatırlatmak için büyük bir anlam taşıyor. Bandırma Ticaret Borsası olarak Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatmak için her türlü fedakârlığı yapacağız.” diye konuştu.
“AĞAÇLAR HER GEÇEN GÜN AZALIYOR”
Bandırma Ticaret Borsası’na yaptıkları proje için teşekkür eden Başkan Yardımcısı Ozan Onur, “Bu örnekleri Bandırma’da çoğaltmamız lazım. 1 yıl önce Ege ve Akdeniz’de ormanlarımız, ciğerlerimiz yandı. Sadece ormanlarımız değil oradaki hayvanlar da can verdi. Eğer bu kentte büyük sivil toplum örgütleri ve kamu kuruluşları olarak bir araya gelirsek çok güzel işler yapabiliriz. Artık Bandırma çok fazla yağmur almıyor. Çünkü ağaçlar her geçen gün azalıyor. Bu nedenle bu tür projeler bizim için çok önemli.” dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun