Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da Cumhuriyet fidanları “geleceğe nefes” için dikildi

Ağaç ve orman sevgisini

Ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak ve toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak amacıyla kutlanan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Bandırma’da fidan dikimi yapıldı.
Bandırma Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlik Bandırma Orman işletme Müdürlüğü “Geleceğe Nefes” projesi kapsamında Bandırma TMO Pirenlik Lojmanları’nda yapıldı.

FISTIK ÇAMI VE SELVİ FİDANLARI DİKİLDİ
Etkinliğe Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Garnizon Komutanı Hava Plt. Tuğgeneral Levent Eğren, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan Bandırma Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek, Belediye Meclis Üyeleri Oya Yücel ve Zeynep Özgün, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılar ve Bandırma Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlülerin katkılarıyla  belirlenen alana fıstık çamı ve Selvi fidanları dikildi. Bandırma Orman işletme Müdürlüğü tarafından etkinliğe katılan öğrencilere boyama kitapları ve boyama kalemleri hediye edildi.

BU YILIN TEMASI “CUMHURİYET ORMANI”
Her yıl 11 Kasım’da ortak bir çevre bilinci oluşturabilmek için Milli Ağaçlandırma Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirten Bandırma Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek “ 2019 yılından bu yana milli ağaçlandırma genelgesi kapsamında 11 Kasım, ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak kutlanmaktadır. Bandırma’da da hep birlikte bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu yılın teması “Cumhuriyet Ormanı” olarak planlandı. Etkinliğimizin hayırlı olmasını temenni ederim. ” diye konuştu. Katılımcılara lokma ve ayran ikramı yapıldı.
Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin