Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da CHP’den öğrencilere ücretsiz ders fırsatı

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü, “Gelecek Eğitimde” sloganıyla özel ders ihtiyacı olan öğrencileri ve gönüllü öğretmenleri bir araya getirdi.

CHP Bandırma İlçe Örgütü, parti okulu kapsamında “Gelecek Eğitimde” projesini hayata geçirdi. Özel ders ihtiyacı olan öğrencileri, gönüllü öğretmenlerle bir araya getiren proje sayesinde öğrenciler ücretsiz ders almaya başladı.

Sosyal Yardımlaşmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Bingöllü, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Türkçe, İngilizce, ortaokul, lise, üniversite hazırlık öğrencilerine ise matematik dersleri verildiğini kaydetti.

“BU PROJEMİZDEN ÇOCUKLARIMIZ ÇOK MEMNUN”

Derslerin parti lokalinde yapıldığını belirten Cüneyt Bingöllü “Parti binamızda ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine özel ders veriyoruz. Çocuklarımızın gönüllü öğretmenlerimizle ücretsiz birebir ders alma imkânı bulunuyor. Yaklaşık 1 aydır süren bu projemizden çocuklarımız çok memnun. İlkokul ve ortaokul seviyesinde İngilizce ve Türkçe dersi, ortaokul, lise veya üniversiteye hazırlık düzeyinde de matematik dersleri veriliyor. Her hafta cumartesi günleri öğretmenlerimiz bu derslerden faydalanmak isteyen öğrenciler ile bir araya geliyor. Şu anda 16’ya yakın öğrencimiz var. Birebir dersler olduğu için öğrenciler eksikliklerini kapatarak destek alıyor. Ders ihtiyacı olan tüm öğrencilerimiz bu derslerden faydalanabilir.”diye konuştu.

“PARTİMİZDE EĞİTİM FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Öğretmenlerin dersleri hiçbir ücret almadan gönüllü olarak yaptığını belirten Bingöllü, “Öğrenci sayımızın artması durumunda parti binamız yeterli gelmeyebilir. Bu nedenle talep olması durumunda uygun bir yer ayarlayarak bu dersleri devam ettirmeyi planlıyoruz. Partimiz Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘Cumhuriyet Halk Partisi, baba evidir.’ sözünden yola çıkarak burada eğitim faaliyetlerini sürdüreceğiz. Gönüllü öğretmenlerimiz Şule Bağdatlı, Mukaddes Çaylan, Özlem Öztürk, Nazlı Tenay Gürbüz ve Nermin Kotil Mutlu, CHP İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Atak, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcımız Melda Kaya Dönmez ve emeği geçen tüm parti okulu öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Haber: M. Nur Uysun