Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da CHP’den “Çocuklar üşümesin” kampanyası

CHP Bandırma İlçe Örgütü,

CHP Bandırma İlçe Örgütü, kış aylarında ihtiyaç sahibi çocukların giyim ihtiyacı için “Çocuklar Üşümesin” sloganıyla mont ve bot bağış kampanyası başlattı.
CHP Bandırma İlçe Örgütü, parti okulu kapsamında üretilen projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlatılan kitap kampanyası ile binlerce kitap bağışı alarak ücretsiz dağıtan CHP, bu defa ihtiyaç sahibi çocuklar için mont ve bot bağış kampanyası başlattı.
“Çocuklar Üşümesin” sloganıyla başlatılan mont ve bot bağış kampanyasıyla ilgili bilgi veren Sosyal Yardımlaşmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Bingöllü, “Malum ekonomik koşullardan kaynaklı birçok velimiz kış aylarında mont ve bot ihtiyacını karşılayamıyor. Partimize bu konuda yoğun talepler geliyor. Vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılanması adına ‘Çocuklar Üşümesin’ kampanyasını düşündük.” dedi.

“PARTİMİZE GELEN KIŞLIK GİYİM İHTİYACI TALEPLERİ VAR”
Kampanya fikrinin Kadın Kolları Üyesi Nalân Güdücü’den çıktığını belirten Cüneyt Bingöllü, “Kadın Kolları Üyemiz Nalân Güdücü ve Kadın Kolları Başkanımız Canan Zivane ile birlikte bu kampanyayı başlatma kararı aldık. Projenin yönetime sunulmasının ardından İlçe Başkanımız Mehmet Atak ivedilikle bu kampanyayı yapmamızı kabul etti. 100. Yıl ve Ayyıldız Mahalleleri ağırlıkta olmak üzere tüm mahallelerden partimize gelen kışlık giyim ihtiyacı talebi vardı. Bu proje ile partimize gelen ihtiyaç taleplerini karşılamayı hedefledik. 6-14 yaş aralığında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz için yeni veya varsa az kullanılmış, yıkanmış ütülenmiş montlar ile kullanılabilir durumda ve boyanmış tercihen az kullanılmış botları bağış olarak kabul ediyoruz.” Diye konuştu.
“KAMPANYA 18 ARALIK’TA SONA ERECEK”

Bağış konusunda Bandırmalıların desteğini beklediklerini aktaran Bingöllü şunları söyledi: “Birçok ihtiyaç sahibi öğrencimiz var ve bu kış aylarında yapılan bağışlara ihtiyaçları var. Velilerden de bu konuda talepler alıyoruz. Partili olan olmayan tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya ve bağış yapmaya davet ediyoruz.” 4 Aralık’ta başlatılan kampanya 18 Aralık’ta sona erecek. Bağış yapmak isteyen vatandaşlar ise CHP Bandırma İlçe Binası Lokali’ne bağışta bulunabilecek.
Haber: M. Nur Uysun