Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da ADD’den tiyatral konser

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şubesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında “100 Yıllık Bir Aşktır Cumhuriyet” isimli tiyatral konseri Bandırmalılarla buluşturdu.

Cumhuriyet’in 100. yılı Bandırma’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında “100 Yıllık Bir Aşktır Cumhuriyet” isimli tiyatral konser düzenledi. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Sanatçı Nur Yoldaş, Kartal Kaan, Pelin Bölükbaş ve Erdoğan Soyutürk sahne aldı.

Şiirler, şarkılar, türküler ve marşlarla kutlanan Cumhuriyet’in 100. yılı programına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Av. Serdar Polat, Bandırma Belediye Başkan Aday Adayları Selim Panç ve Dursun Mirza, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Sahne alan sanatçılara, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş çiçek takdim etti.

Haber: Selin Girgin