Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 5 mahallede kadastro çalışması yapılacak

Bandırma’nın belli mahallelerinde yapılacak

Bandırma’nın belli mahallelerinde yapılacak olan kadastro çalışmaları Bandırma Belediye Meclisi şubat ayı toplantısında gündeme geldi.

Alınan karar kapsamında var olan paftalar temel alınarak, yerinde ölçüm yapılacak. Çalışma ile grafik paftalar bilgisayar ortamına aktarılacak.

Bandırma Belediye Meclisi, şubat ayı olağan toplantısı Bandırma Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis Üyesi Adil Levent Coşkun başkanlığında yapıldı.

Bandırma’nın belirli mahallelerinde yapılacak kadastro güncelleme çalışmaları meclis gündemine geldi. 3402 sayılı Kadastro Kanunu kapsamında Çakıl, Erikli, Mahbubeler, Yeni Yenice ve Yeni Ziraatli Mahalleleri’nde yapılacak kadastro güncelleme çalışmaları için her mahalleye 6 bilirkişi belirlenip meclis kararıyla kendilerine iletilmesi talep edildi.

Bandırma Belediye Meclis Üyesi CHP Grup Sözcüsü Merve Polat, bilirkişilerin mahalle muhtarları tarafından belli kriterlere göre seçildiğini söyledi. Yasal mevzuat gereği yapılan çalışmalar esnasında ihtiyaç duyulan bilirkişilerin belirlenmesi talebi meclise sunulmasının ardından oybirliği ile kabul edildi.

Haber: Mihriban Nur Uysun