Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 5 bin öğrenci eğitime başladı

Bandırma’da 1,5 ve 9’uncu

Bandırma’da 1,5 ve 9’uncu sınıf öğrencileri 2023-2024 yıl eğitim öğretim hayatına uyum haftası ile başladı. Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, 17 Eylül İlkokulu’nu ziyaret ederek eğitime ilk adımını atan 1’inci sınıf öğrencileri ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9’uncu sınıflar için hazırlanan uyum haftası başladı. Bandırma’da tüm okullarda başlayan uyum haftasında özellikle 2023-2024 eğitim- öğretim yılında okuma yazmayı öğrenecek olan 1’inci sınıf öğrenciler eğitime ilk adımını attı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, 17 Eylül İlkokulu’nda uyum haftasına başlayan 1’inci sınıf öğrencileri ziyaret etti. İlk günlerinde öğrencileri yalnız bırakmayan Müdür Aslan, öğrenciler ile tanışarak sohbet etti.

“ÇOCUKLARIMIZI BÜYÜK BİR HEYECAN VE SEVİNÇLE KARŞILADIK”

5 bine yakın öğrencinin uyum haftası ile birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladığını belirten Müdür Mutlu Aslan, “Şimdi bugün itibariyle uyuma eğitimlerimiz başlamış bulunuyor. Bandırmamızda temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilerimiz bugün sınıflarıyla buluştu. 1,5 ve 9’uncu sınıflarda yaklaşık 5 bin öğrencimiz şu anda sınıflarında okullarını tanımak maksadıyla faaliyetler icra ediyor. Özellikle bizim daha çok üzerinde yoğunlaştığını 1’inci sınıf öğrencilerimiz ilk defa okul ile tanışıyor. Biz de okullarımızda öğretmenlerimizle beraber çocuklarımızı büyük bir heyecan ve sevinçle karşıladık. Bu süreç zarfında, öğretmenlerimizden ve özellikle de velilerimizden büyük bir yardım bekliyoruz. Çocuklarımıza uyum haftasını sağlıklı bir şekilde atlatabilmek adına velilerimizin yardımı oldukça önemli… Bandırma’da ve tüm Türkiye’de eğitim-öğretim sürecinin sağlık, esenlik ve mutluluk içerisinde geçmesini diliyorum. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin