Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 4 mahallede elektrik kesintisi

UEDAŞ’ın yaptığı açıklamada 10

UEDAŞ’ın yaptığı açıklamada 10 ilçede planlı kesintiler yaşanacağı aktarıldı. Bandırma’da 6 Eylül tarihinde 4 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.

UEDAŞ’ın sitesinde yer alan bilgilere göre 4-5-6 Eylül tarihlerinde Balıkesir’de 10 ilçede planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Ayvalık, Balya, Bandırma, Gönen, Burhaniye, Edremit, Havran, Gömeç, İvrindi, Manyas’ı kapsayan elektrik kesintilerinin 8 saati toplam bulacağı belirtildi. Kesintilerin bölgede yapılacak Orta Gerilim Şalt bakımı nedeniyle yapılacağı aktarıldı.

BANDIRMA’DA 4 MAHALLEDE PLANLI KESİNTİ

Bandırma’da 6 Eylül’de Bezirci, Misakça, Beyköy ve Şirinçavuş mahallelerinde saat 10.00 ile 14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Gönen’de Çifteçeşmeler, Havutça ve Paşaçiftlik mahallelerinde 10.00-14.00 arasında elektrik kesintisi planlandı. Manyas’ta 4 Eylül’de Hacıibrahimpınarı, Kalfa ve Çataltepe’de saat 09.00-17.00 arası, 5 Eylül’de Kubaş ve Hacıyakup mahallelerinde saat 09.00-12.00 arası ve 6 Eylül’de Hacıibrahimpınarı, Kalfa ve Çataltepe mahallelerinde saat 09.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Haber: M. Nur Uysun