Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 3 katlı otopark için kepçe vuruldu

Bandırma’da yaşanan trafik ve

Bandırma’da yaşanan trafik ve otopark sıkıntısına çözüm olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan katlı otopark için kepçeler vuruldu. 3 katlı otopark projesi hayata geçene kadar alanda düzenleme çalışmaları yapılacak ve Bandırmalılar araçlarını park edebilecek.
Eski çocuk sarayının bulunduğu alana 3 katlı modern bir proje yapılacağını belirten AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Bandırma’nın göz bebeği olacak bir proje” dedi.
Bandırma Atatürk Caddesi, eski Çocuk Sarayı’nın bulunduğu alanda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan katlı otopark için çalışmalar başladı. Bandırma’da uzun süredir devam eden trafik ve otopark sıkıntısının çözülmesine yönelik başlatılan proje için AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Bandırma’nın en gözde yerinde eski Çocuk Sarayı dediğimiz alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından katlı otopark için çalışmalar başlatıldı. Kalan son 2 binayı da Büyükşehir Belediyesi mal sahiplerinden satın alarak yeri düzeltmeye başladı. Yıkımlar gerçekleştirdikten sonra düzlük bir alan haline getirilerek kısa süreliğine Bandırma Merkezi’ni rahatlatacak bir otopark haline getireceğiz.” dedi.
“MODERN VE UYGUN FİYATLI BİR OTOPARK OLACAK”
2024 Yerel Seçimlerine de işaret eden AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Büyükşehir çalışıyor, çalıştıkça da oluyor. Bu alan için çok proje çizildi ama 6-7 projenin arasından çok özel bir proje beğenildi. Bandırma’nın göz bebeği olacak bir proje. Önceki dönem Milletvekili Cemal Öztaylan bu projeyi özellikle takip ediyor. Şehir merkezinde büyük, modern 3 katlı bir park otopark olacak. Bugün de yıkım işlemleri gerçekleşiyor. En kısa sürede düzeltip halkın hizmetine açacağız. Trafik ve otopark sıkıntısı bir nebze de olsa rahatlayacak. Büyükşehir bünyesinde uygun fiyatlı bir otopark olacak. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Mart ayı seçimleri de geliyor. Mart ayında daha güzel, temiz, huzurlu bir Bandırma için mücadelemiz ve çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.
Haber: Selin Girgin