Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 27 bin binaya numarataj çalışması

Bandırma Belediyesi, ülke genelinde

Bandırma Belediyesi, ülke genelinde süren numarataj çalışmaları kapsamında Bandırma’da 27 bin yapıda numarataj çalışması gerçekleştiğini duyurdu.
Bandırma Belediyesi, yayınladığı açıklamada Bandırma’da toplam 27 bin binada yeni numarataj çalışmaları yapıldığını belirtti. Türkiye genelinde süren çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerde karekodlu bina numarataj levha asım işlemlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildiği belirtildi. Bandırma Belediyesi tarafından yapılan duyuru şu şekilde;
“Tüm Türkiye’de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı izni ile cadde, sokak numarataj çalışmaları gerçekleşmektedir. Şehrimizde bakanlık izni ile sürdürülen çalışmalar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülmektedir. Bu çalışmalar kapsamında ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan yaklaşık 27.000 yapının yeni numarataj çalışmaları devam etmektedir.
Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan değişiklikler kamu kurum ve kuruluşlarının (vergi dairesi, noter, doğalgaz, su, telekom vb.) bilgi sistemlerine işlenmektedir. Kargo firmalarının da anlaşmalı olduğu coğrafı bilgi sistemi programlarına değişiklik bildirimleri yapılmıştır.
Devam eden çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerimizde karekodlu bina numarataj levha asım işlemleri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşmiştir. Şehir merkezindeki bina uygulamalarının da yılsonuna kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması hedeflenmektedir. Yeni sokak ve bina numaralarını E-Devlet üzerinden takip edilebilir. En kısa sürede de gerekli güncellemeler Bandırma Belediyesi Kent Bilgi Sistemi üzerinden de gerçekleşecektir.” /Haber Merkezi