Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 25 bin 300 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Bandırma’da 25 bin 300

Bandırma’da 25 bin 300 öğrenci ve 2 bin 300 öğretmenin yarıyıl tatili cuma günü başladı. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Ali Fahri İşeri İlkokulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

19 Ocak Cuma günü itibariyle 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. Ülke genelinde olduğu gibi Bandırma’da da yarıyıl tatili resmen başladı. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, karne gününde Ali Fahri İşeri İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Kaymakam Aksakal’a Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen ve Ali Fahri İşeri İlkokulu Müdürü Yılmaz Küpeli eşlik etti.

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ KAYMAKAM AKSAKAL’DAN ALDI

Öğrencilere karnelerini tek tek dağıtan Kaymakam Aksakal, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini dinledi. Öğrencilere iyi tatiller dileyen Aksakal, “Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum. Tatilde eğlenin, oyun oynayın ancak öğrendiklerinizi unutmamak için tekrar yapmayı da unutmayın. Hepinize iyi tatiller.” diye konuştu.

“98 OKULUMUZDA 25 BİN 300 ÖĞRENCİMİZ BUGÜN KARNELERİNİ ALIYOR”

Öğrencilerin verimli bir dönem geçirdiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, “Bugün 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın ilk dönemi son buldu. Öğrencilerimize karnelerini takdim ediyoruz. İlçemizde resmi ve özel olmak üzere toplam 98 okulumuzda 25 bin 300 öğrencimiz bugün karnelerini alarak yarıyıl tatiline giriyor. Bu dönem okullarımızda görev yapan 2 bin 300 öğretmenimiz de tatil yapacak. Herkese iyi tatiller diliyorum.” dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun