Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 24 Kasım’a özel sergi

Bandırma’da akademisyen ve öğretmenlerin

Bandırma’da akademisyen ve öğretmenlerin eserlerinin yer aldığı “24 Kasım” isimli karma sergi açıldı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bandırma Belediyesi işbirliğinde Öğretmenler Günü’nde “24 Kasım” isimli serginin açılışı gerçekleştirildi. Türkiye’nin ilk kadın Fotoğraf Profesörü Prof. Dr. Güler Ertan anısına açılan sergide Türkiye’nin dört bir yanından 63 akademisyen ve öğretmenin eseri sergide yer aldı.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN ESERLER SERGİLENDİ
Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde yer alan serginin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner ve Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya üstlendi. 13’ü Bandırma’dan olmak üzere toplam 63 eğitmenin 70’e yakın eseri sergide yer alırken eserler fotoğraf ağırlıklı olmak üzere grafik, akrilik, yağlı boya, seramik ve minyatür türlerinden oluştu.
Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bandırma Onyedi Eylül Ünivrsitesi Sanat, Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner, “Türkiye’nin birçok ilinden, birçok üniversitesinden katılım sağlayan bütün akademisyenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Çünkü gerçekten doğudan, batıdan, kuzeyden ve güneyden bu eserleri birleştirmek için çok mücadele verdik. Bir hayli zor oldu. O yüzden ilk önce onlara teşekkür etmek istiyorum. Çok kıymetli öğretmenlerim katılımlarınız bizlere onur verdi. Çok teşekkür ediyorum. Sayın Prof. Dr. Güler Ertan hocamız kendisi açılışımıza gelemedi. Ancak sevgilerini yolladı. Öğretenler Günü’müz kutlu olsun.” dedi.
Serginin açılışına; Bandırma Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis Üyesi Mesut Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Merve Polat, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı. Serginin 1 Aralık tarihine kadar ziyarete açık olacağı belirtildi.
Haber: M. Nur Uysun