Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü unutulmadı

Güney Marmara Medya Çalışanları

Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği (GÜMAMED), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ziyaretçilerini ağırladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla birçok isim Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği’ni ziyaret etti. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Yürütme Kurulu Üyesi ve Emekli-Sen Bandırma Şube Başkanı Levent Balkış, TEV Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar ve Balıkesir Sanat Girişimi Kurucusu Fulya İlker Şenel derneği ziyaret ederek Başkan Tufan Dalgıç’a çiçek takdim etti.
Kültür, sanat ve eğitim konularında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, “Halkın haber alma özgürlüğüne sahip çıkan, kalemi haklıdan yana olan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Yerel basının önemini her fırsatta dile getiriyoruz. Yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyurulması noktasında değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.


“BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN TÜM ENGELLERİ AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM”
CHP Bandırma İlçe Yönetimi de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçilerini ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Atak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Erdoğan ve Melda Dönmez, GÜMAMED Başkanı Tufan Dalgıç’a hediye takdim etti. CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, “Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Gazeteci arkadaşlarımızı ziyarete geldik. Sahada nasıl çalıştıklarını biliyoruz. Onlar biz siyasetçiler ile kamuoyu arasında köprü görevi görüyor. Eleştirel yaklaştıkları birçok noktada onların eleştirilerini göz önünde bulundurarak doğruları yakalamaya çalışıyoruz. Türkiye basın özgürlüğü açısından tüm engelleri aşacağımıza inanıyorum.”dedi.
CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Selim Panç da ekibi ile birlikte GÜMAMED’i ziyaret ederek hediye takdim etti. Başkan Dalgıç ile Bandırma’nın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunan Aday Adayı Panç, “Bizim için basın çok önemli. Basın emekçilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla buradayız. Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”diye konuştu.
Haber: Mihriban Nur Uysun