Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Ticaret Odası genç girişimcilerinin ilk ziyareti, üniversiteye oldu

Bandırma Ticaret Odası (BTO)

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Genç Girişimciler Kurulu yeni oluşumundan sonra ilk ziyaretini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş’a gerçekleştirdi.
Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komite Üyesi Anıl Aydemir, Kurul Üyeleri Tarık Çimen, Niyazi Gürer, Melik Zor ve Hasan Cihad Nural ile oda personeli Sonay İl’in bulunduğu ziyarette; üniversite bünyesinde bulunan laboratuvarlar ile ilgili malzeme durumu, serbest piyasada bulunan bazı firmalardan ürün temini noktasında Genç Girişimciler Kurulu olarak neler yapılabileceği konuşuldu.
TEMURTAS: FARKLI FIRMALARIN MALZEMELERI FAYDALI OLACAK
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde laboratuvar uygulamalarının sürekli yapıldığı ve mezun olan öğrencilerin donanımlı bir şekilde mezun olduğunu belirten Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, “Genç Girişimciler Kurulu tarafından yapılacak araştırma ve çalışmalar sonucunda, farklı firmaların malzemeleri de üniversite laboratuvarında temini ve kullanılması noktasında faydalı olabilecek. Yapılacak çalışmalar neticesinde tekrar bir araya gelinerek sürece yön verilebilecek” dedi.

HABER MERKEZİ