Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Ticaret Odası Ankara’da

Bandırma Ticaret Odası Yönetim

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri 2-3 Aralık’ta Ankara’da gerçekleştirildi. Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu ve meclis üyeleri de toplantıya katıldı. Seminer; TOBB ve iştiraklerinin kurumsal yapılarını, hizmetlerini tanıtmak, Türkiye ve Dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve kendilerine çeşitli yönetim becerileri kazandırmak amacıyla düzenlendi.

ÇEŞTLİ SUNUMLAR VE GEZİLER YAPILDI

Seminer kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurumsal yapısı, karar alma süreçlerinde TOBB’nin rolü, Türk dış politikasının bugünü ve geleceği, Türkiye ve Dünya ekonomisindeki dönüşüm, TOBB iştirakleri, protokol kuralları, e-ihracat / e-ticaret, ekonomide görünüm, iş hayatında iletişim ve insan konularında sunumlar gerçekleştirildi. TOGG Deneyim Merkezi ve TOBB ETÜ’ye teknik inceleme gezisi yapıldı. Haber Merkezi