Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma, Moskova’da fuarda yerini aldı

Bandırma Ticaret Borsası, üyeler

Bandırma Ticaret Borsası, üyeler için gıda sektörünün önemli fuarlarından olan Moskova Agroprodmash Fuarı’na KOSGEB destekli iş gezisi düzenledi.

Bandırma Ticaret Borsası, üyelerinin sektörleri ile ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri için yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bandırma Ticaret Borsası, Moskova’da düzenlenen ve gıda sektörünün önemli fuarlarından olan Agroprodmash Fuarı’na KOSGEB desteği ile ziyareti ve iş gezisi gerçekleştirdi.

Bandırma Ticaret Borsası’nın üyelerin sektörel gelişimlerine destek sunmak amaçlı gerçekleştirdiği ziyarete Borsa Proje Sorumlusu Eyyüp Arslan ve Borsa üyesi 13 firmanın temsilcisi katıldı. Bandırma’nın gıda sektörü temsilcileri 9-13 Ekim tarihleri arasında Moskova’da Agroprodmash Fuarı’nda sektörel gelişmeleri yakından inceleme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı elde edecek.

“DÜNYANIN SAYILI FUARLARINDA YERİMİZİ ALIYORUZ”

Agroprodmash Fuarının, Rusya’nın önemli fuarlarından biri olduğunu belirten Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay “Üyelerimizin bu tarz fuar organizasyonlarına katılmalarını çok önemsiyoruz. Bandırma Ticaret Borsası olarak üyelerimizin talepleri doğrultusunda dünyanın sayılı fuarlarında yerimizi alıyoruz. Ayrıca heyetimiz Moskova Büyükelçimizle bir araya gelerek potansiyel iş birliklerini değerlendirecekler. B2B organizasyonları ve karşılıkları ticareti geliştirecek görüşmelerin firmalarımız açısından olumlu geçmesini temenni ediyorum. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyen KOSGEB’e de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Mihriban Nur Uysun