Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Küçük Sanayi esnafına müjde

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kemal Şimşek, Bandırma Belediyesi Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda küçük sanayi esnafının taleplerini dile getirdi.

Bandırma Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısına katılan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kemal Şimşek, söz hakkı alarak sanayi esnafının talebini dile getirdi. Gündemin 3’üncü maddesi olarak 600 Evler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi alanında bulunan ve mülkiyeti Bandırma Belediyesi’ne ait parsellerin satışı meclise sunuldu.

“ESNAFIMIZIN BUNA ÇOK İHTİYACI VAR”

Uzun zamandır sanayide belediyeye ait yerleriniz bulunduğunu ancak birçoğunun kullanılmadığını belirten Başkan Kemal Şimşek, “Arsaların sanayi esnafına satışını talep Sanayi esnafımızın buna çok ihtiyacı var. 490 tane üyemiz var. Benim sizlerden ricam bu arsaların bir an önce satılması. Ada başlarında olan arsalar var. Sekiz on tane falan bunlar. Bu insanlar bunları benimsemiş zaten. Köşelerine, ağaçlar dikmişler, ağaçlar meyve veriyor. Bazıları nasıl olsa benden başkasına vermez demiş. İçine bina yapmış. Hiç kimse siyasi bir durum anlamasın küçük esnafız. Yani bizim burada rantla falan hiçbir alakamız yok.” dedi.

Bandırma Küçük Sanayi Sitesi’nin yeterli olmadığını belirten Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, alt yapasının ve teknolojisinin günümüz şartlarına uygun olmadığını söyledi. AK PartiliBelediye Meclis Üyesi Zeynep Özgün ise satılan parsellerden elde edilecek gelirin, belediyeden emekli olan çalışanların tazminatlarını. ödenmesinde kullanılmasını önererek, parsel satışlarının da kişilerle şartlı ihale ile yapılmasını söyledi.

Meclise sunulan gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Alınan karar ile Bandırma Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan ve Bandırma Belediyesi’ne ait olan 29 arselin satışa açılmasına karar verildi. Parsellerin blok veya tek tek satışının değerlendirilmesi için encümene yetki verildi.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin