Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma, cumhuriyetin 100.yılına Feridun Düzağaç’la girdi

Bandırma’da 29 Ekim Cumhuriyet

Bandırma’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları ünlü sanatçı Feridun Düzağaç konseri ile taçlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Bandırma’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bandırma Belediyesi tarafından yüzüncü yıla özel düzenlenen son etkinlikte ünlü sanatçı Feridun Düzağaç, sevilen şarkılarını Bandırmalılar için seslendirdi.
 Konsere; Bandırma Garnizon Komutanı Hava Plt. Tuğ General Levent Eğren, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak katıldı.Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun öncülüğünde andımız söylendi.

“GELECEK YÜZYILA EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Cumhuriyet ile birlikte Türkiye’ye de yeni bir ufuk açıldığını sayısız alanda kalkınma ve aydınlanma başladığını belirten Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Atamızın 10’uncu yıl söyleminde ifade ettiği gibi; Cumhuriyetimizin ışığında daha çok ve daha büyük işler yapmak zorunda ve kararlılığındayız. Bizler de onun ilkeleri ışığında cumhuriyetin kenti Bandırmamız için modern ve çağdaş projeler üretiyor, şehrimizi ortak akılla hep ileriye taşımak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizi demokrasi, hukuk devleti, insan hakları sosyal devlet gibi çağdaş devletlerin ilkeleriyle taçlandıracak ve dünyada daha saygın bir konuma gelmesi için hiç durmadan çalışacağız. Bugün bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de milletçe tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle gelecek yüzyıla emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”dedi.
 Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin