Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Çelebi Limanı’ndan motivasyon kahvaltısı

Bandırma Çelebi Limanı personelleriyle

Bandırma Çelebi Limanı personelleriyle bir araya gelerek motivasyon kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya yaklaşık 200 personel katıldı. 

Türkiye’nin en büyük limanlarından biri olan Bandırma Çelebi Limanı, personellerini motive etmek için sabah kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya vardiyalı olarak çalışan 200 personel katıldı. Birlik ve beraberliğin sağlanmasının önemli olduğuna dikkat çeken Bandırma Çelebi Limanı Genel Müdürü Gürkan Bayır, vardiyalı çalışan diğer personelleri için de önümüzdeki haftalarda kahvaltı vereceğini duyurdu.

Organizasyonlarının devam edeceğini söyleyen Bayır, “Çelebi Bandırma Limanı olarak bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz motivasyon kahvaltısında personellerimizle bir araya geldik.  Personellerimizin her biri bizim için çok kıymetli ve değerliler. Özellikle motivasyonlarının artması, birlik ve beraberliği sağlayarak bir araya gelmemiz bizim için önemli. İş birliği içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu organizasyonun devamını şu anda aramızda olmayan diğer vardiyalı çalışan personellerimiz içinde gerçekleştireceğiz.” dedi.

Haber: Selin Girgin