Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Belediyesi de şiddet ve tacizi önlemek için adım attı

Bandırma Belediyesi, CHP tarafından

Bandırma Belediyesi, CHP tarafından şiddet ve tacizi önlemek amacıyla hazırlanan Politika Belgesi’ni imzalayan belediyeler arasına katıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP tarafından hazırlanan “Yerel Yönetimlerde Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesi”ni imzaladı. İmzalanan Politika Belgesi’nde, “Cumhuriyet Halk Partili yerel yönetimler çalışanları için toplumsal cinsiyet eşitliğine dayalı, şiddet ve tacizden arındırılmış, insan onuruna yakışır bir çalışma ortamı sağlamayı taahhüt eder.” ifadeleri yer aldı.
“EŞİT BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Toplumsal cinsiyet eşitliği için çalışmaya devam edeceklerini belirten Tosun, “Cumhuriyet Halk Partimizin Yerel Yönetimlerde Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesi’ni imzaladık. Bandırma Belediyesi olarak toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda kararlılıkla çalışmaya ve sosyal ve toplumsal yaşamda eşitlik mücadelesi veren tüm kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Birlikte, daha güçlü ve eşit bir gelecek için çalışacağız.” dedi. /Haber Merkezi