Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma 25 bin öğrenciye ev sahipliği yapacak

Resmi gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı

Resmi gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne İletişim Fakültesi ve Ziraat Fakültesi açılacağı açıklandı. AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Bandırma büyümeye devam ediyor, üniversitemize yeni fakülteleri şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Yaklaşık 25 bin öğrenciye ev sahipliği yapan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne büyümeye devam ediyor. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne Ziraat Fakültesi ve İletişim Fakültesi açılacağı kaydedildi. Bandırma’nın ve üniversitenin gün geçtikçe geliştiğine dikkat çeken AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “İletişim çağının ve tarımın ilerlediği bir dönemde Onyedi Eylül Üniversitesi’ne Ziraat Fakültesi ve İletişim Fakültesi’nin açılması hepimizi mutlu etti.” dedi.

“GÜZEL EĞİTİMLERİN VE GÜZEL İNSANLARIN YETİŞTİĞİ ÜNİVERSİTE OLACAK”

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin ilçede ilk açılan üniversite olması sebebiyle her gün daha da gelişerek büyüdüğünü beliren Başkan Mehmet Doğan, “Yaklaşık 25 bin öğrencisi olan fakültede öğrenciler için çok güzel spor alanları ve kampüsler var. Öncelikle üniversitenin ilk açılmasında Mehmet Cemal Öztaylan’a, emeği geçen Milletvekilimiz Ali Taylan Öztaylan’a ve Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e Bandırma halkı adına çok teşekkür ediyorum. Güzel eğitimlerin ve güzel insanların yetiştiği bir üniversite olacak. Bandırma’nın daha güzel ve ferah yaşanılır bir şehir olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin