Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’e vali yardımcıları ve kadın kaymakam atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 24 Ağustos Perşembe yayımlanan atama kararının ardından yüzlerce kaymakamın görev yeri belli oldu. Balıkesir ve ilçelerinden dört kaymakam, üç vali yardımcısının görev yerleri değişti. Balıkesir’e de iki vali yardımcısı ve bir kadın kaymakam atandı.

Resmi Gazetede kaymakamlar kararnamesinin yayınlanması sonrası yeni atanan kaymakamların görev yerleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 24 Ağustos Perşembe yayımlanan atama kararıyla yüzlerce kaymakam, vali yardımcısı ve bürokratın görev yeri değişti. Yayımlanan atama kararına göre; 491 ismin görev yerleri değiştirildi ve 255 kaymakamın ataması yapıldı.

Balıkesir ve ilçelerinde dört kaymakam, üç vali yardımcısının görev yeri değişirken Balıkesir’e iki vali yardımcısı ve bir kadın kaymakam atandı. Karara göre; Balıkesir Manyas Kaymakamı Koray Çelik- Bingöl Adaklı Kaymakamlığına, Balıkesir Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay- Manisa Kırkağaç Kaymakamlığına, Balıkesir Gömeç Kaymakamı Şeref Gülyer- Malatya Darande Kaymakamlığına, Balıkesir Marmara Kaymakamı Murat Çiçek-Çanakkale Eceabat Kaymakamlığına, Balıkesir İvrindi Kaymakamı Mevlana Kürkçü- Kırşehir Vali Yardımcılığına, Balıkesir Vali Yardımcısı Akın Ağca- Bilecik Vali Yardımcılığına, Balıkesir Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit, Uşak Mali Hukuk Müşavirliği’ne atandı.

Balıkesir’e ise Kütahya Hisarcık kaymakamı olarak görev yapan Didem Dinç Özay Sındırgı kaymakamı olarak atandı. Ayrıca Osmaniye Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman Balıkesir Vali yardımcılığı görevine getirildi.

Haber: Selin Girgin

20230824-1