Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir Motofest, Susurluk’ta yeni bir rekor kırdı

11’inci Uluslararası Balıkesir Motosiklet

11’inci Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali, Susurluk’ta rekor katılımla gerçekleşti. Her yaştan motor tutkunu Susurluk’ta bir araya geldi.

Susurluk bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali’ne ev sahipliği yaptı. 3-6 Ağustos tarihleri arasında Susurluk Çaylak Mesire Alanı’nda yapılan festival her yaştan motor tutkununu bir araya getirdi. Geçtiğimiz yıl 12 bin kişinin katılımıyla rekor kıran Balıkesir Motofest bu sene 16 bin 312 kişi ile tekrar rekor kırdı. Her geçen sene ilgiyle takip edilen festivalde Can Gox, Retrobus ve Seferiler gibi çeşitli sanatçılar sahne aldı.

“MOTOFEST TUTKUNLARINI AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYDUK”

Balıkesir Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen ve katılım oranı en yüksek motosiklet festivali olan Balıkesir Motofest özel etkinlikler, ödüllü yarışmalar ve motosiklet yarışları ile dolu geçti. Off- Road Festivali ve Karavan Festivali’nin ardından Susurluk’ta Balıkesir Motofest’e ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Ormanlarımıza hiçbir zarar vermeden bu tür etkinlikleri yapma Susurluk gibi gelişen ve değişen bir ilçe için büyük önem taşıyor. Motofest için gelen misafirlerimiz mesire alanımıza zarar vermeden ve hiçbir şekilde ateş yakmadan festivali tamamladı. Her yıl Motofest tutkunlarını ağırlamaktan büyük bir onur duyarız.”dedi.

Haber: M. Nur Uysun