Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın Akbal, aday adaylığından çekildi

Bandırma Belediye Başkanlığına aday

Bandırma Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapan CHP’li Aydın Akbal, adaylıktan çekildiğini açıkladı.
31 Mart 2023 Yerel Seçimleri için başvuru süreci devam ederken aday adaylıkları yavaş yavaş belli oluyor. CHP’den aday adayı olacağını duyuran Aydın Akbal, düzenlediği basın toplantısında aday adaylığından çekildiğini açıkladı.
Eşi Birgül Akbal’ın geçirdiği rahatsızlık nedeniyle adaylık sürecini sonlandırma kararı olduğunu söyleyen Akbal, “Değerli partili yoldaşlarımız sizin karşınıza adaylık açıklama ile çıkmak isterdim. Ancak yaşadığım bir olumsuzluktan kaynaklı yol arkadaşlarımın da sorumluluğu gereği bu açıklamaya ihtiyaç duyuyorum. Eşim çok ağır bir beyin embolisi geçirdi. Dolayısıyla bu süreçte benim hızlı bir şekilde karar almam gerekti. Şuan sağlık durumu iyi olsa da uzun iyileşme sürecinde eşimin yanında olmam gerekiyor. Bu nedenle adaylıktan çekilme kararı aldım.”dedi.

“BELİRLENECEK OLAN ADAYA DESTEK OLACAĞIZ”
Seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından çıkarılacak Belediye Başkanı Adayını destekleyeceğini belirten Akbal, “Yeni Genel Başkanımız Özgür Özel ve oluşacak ekibe de yerel seçimlerde başarılar diliyorum. Bizim de üstümüze düşen bir üye olarak, bir örgüt olarak ne gerekirse onu yapmak. Bandırma Cumhuriyet Halk Partisi için bir kale. Yerel yönetimde yer alan tüm başkanlarımız Bandırma için emek sarf ettiler. Yeni dönemde çıtayı daha yükseğe koymalıyız. Örgüt olarak liyakat ile belirlenecek olan adaya destek olacağız. Aday adayı arkadaşlarıma da çıktıkları yolda başarılar diliyorum.”diye konuştu.
Haber: M. Nur Uysun