Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atak: “Bu seçimin kazananı gençlerdir, kadınlardır”

23 Ağustos 2023 Çarşamba

23 Ağustos 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen CHP Olağan Genel Kurulu’nda ilçe başkanlığı için Mavi Listenin adayı Cemal Adıgüzel ve Beyaz Listenin adayı Mehmet Atak yarışmıştı. Açıklanan sonuçlara göre Beyaz Liste 215 oy ile kazanmıştı. Seçimin kazananın gençler ve kadınlar olduğuna dikkat çeken Mehmet Atak, “birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olma uğraşında olacağız.” dedi. 

Başkan Mehmet Atak, “İki adayın yarıştığı, mavi ve beyaz listeler ile başlayan yarış; 3 bin 81 üyemizin katılımı ile delege seçimleri yapılmış, doğal delegeler dahil 416 sayısına ulaşılarak ilk süreç tamamlanmıştır. Delegelerin katılımı ile 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 12.00’da kongre tarihi belirlenerek, 38’ci Olağan Bandırma İlçe Kongresi yapılmış, 215 delegenin oyunu alarak partimizin 100’üncü yılında İlçe Başkanlığı görevi bana ve yönetim kurulumuza verilmiştir.” dedi. 

Parti için seçim sürecinin tamamlandığına dikkat çeken Başkan Atak, “Önümüzde yerel seçimlerinde olduğu zorlu bir sürecinde farkındayız. Partimizin ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını tamamlayıp, ikinci 100 yılından gün alacağımız günlerde, kenetlerek, birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olma uğraşında olacağız. Tüm partililerimizle, parti içi seçim sonucu kırgınlıklarını kaldırarak, partimizi eviniz sayarak, bu büyük ailenin her ferdinin gönlüne gireceğiz.” diye konuştu.

“KAYBEDENİ OLMAYAN BU SEÇİMİN KAZANI PARTİMİZ”

 Bu seçimin kazananının gençler ve kadınlar olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Atak, “Bu seçimin asıl galibi yeni yüzlerdir. Bu seçimin asıl zafer sahibi Bandırma İlçe Örgütümüzdür. Kaybedeni olmayan bu seçimin kazananı partimizdir. Demokratik bir yarış süresi içinde, mavi liste adayı Cemal Adıgüzel’e, mavi ve beyaz liste için uğraş veren tüm partililerimize, belediye başkanımıza, milletvekillerimize, önceki dönem ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimize, oy kullanan tüm partililerimize, delegelerimize, kongremize katılan tüm misafirlerimize teşekkürü bir borç bilirim. Seçim sonuçları, Bandırma İlçe Örgütümüze ve Bandırma Cumhuriyet sevdalılarına hayırlı olsun.” dedi.

Haber: Selin Girgin