Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Angus gemileri artık limanda bekletilmeyecek

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret eden Çelebi Holding ve liman işletme yöneticileri angus gemilerinin yaydığı kokuyu önlemek için çalışacaklarını söyledi.

Çelebi Limanı’na yanaşan canlı hayvan gemileri, yaydığı kokuyla uzun zamandır Bandırma’da vatandaşlar tarafından gündeme geliyor. Yayılan kötü kokular ve vatandaşların tepkisi üzerine Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, konuyla ilgili Çelebi Limanı ile iletişime geçti. Canlı hayvan gemilerinin uzun süre kaldıkları limanın çevresinde yarattığı hava kirliliğinin önlenmesi için çözüm önerileri konuşuldu. Yapılan görüşmelerin ardından Çelebi Holding Genel Müdürü Gürkan Bayır ve liman işletme yöneticileri, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti.

GEREKEN ÖNLEMLER ALINACAK

Gündemde olan canlı hayvan gemileri ve hava kirliliği konusunda konuşulan ziyarette çözümler üzerinde uzlaşıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bandırma Limanı’nın canlı hayvan ithalatı için belirlendiğini belirten yetkililer, Bandırma halkını rahatsız eden kokuların yayılmaması için gereken önlemlerin alınacağını belirtti. Başkan Tosun’a gemilerin limanda bekletilmeyeceğini söyleyen yetkililer, canlı hayvan gemileri tarafından yapılan nakliyenin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaklarını kaydetti. Başkan Tosun, konunun takipçisi olacağını söyledi.

Haber: Nur Uysun