Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın Ağustos’un ilk haftasında düşüşte 

Her hafta zirvede duran

Her hafta zirvede duran altın fiyatları Ağustos ayının ilk haftasında düşüşe geçti. Yatırımcıları yakından ilgilendiren altın fiyatlarındaki değişiklik ons altın ve dolar kurundaki dalgalanmayla devam ediyor. 

Yatırımcıları yakından ilgilendiren gram altın fiyatı, dolar kuru ve ons altındaki hareketlenmeyle iniş çıkışlara devam ediyor. Altın fiyatları, ons altın fiyatındaki yükseliş ve döviz kurundaki dalgalanmalar geçtiğimiz haftalarda altını zirvede tutuyordu. 

Ağustos ayının ilk haftasında altın düşüşe geçti. Ons altın fiyatı en yüksek bin 707 lira, en düşük ise bin 671 lira seviyesinde işlem gördü. 

Haftanın son gününde 1940 dolar sınırında hareket eden ons altın fiyatı geçen hafta 1750 seviyelerine dayanmıştı. Bu hafta düşüşe geçen altın fiyatları ise şöyle; gram altın bin 680 lira, altın ons bin 943 lira, Cumhuriyet altını 11 bin 81 lira, yarım altın 5 bin 566 lira, çeyrek altın 2 bin 783 lira, Reşat altın 11 bin 113 lira, gremse altın 27 bin 726 lira, ata altın 11 bin 463 lira, tam altın ise 11 bin 56 lira civarında seyrediyor. 

Haber: Selin Girgin