Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akın’dan Bandırma çıkarması

CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye

CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, partisinin Bandırma İlçe Örgütünü ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, saha çalışmalarına Bandırma’da devam etti. Ahmet Akın, ziyaret programı kapsamında CHP Bandırma İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Akın’a; CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun eşlik etti.

“İÇİMİZDEN BİR ADAY VAR, O DA AHMET AKIN”

Akın’ı İlçe Örgütü’nde ağırlayan CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, “Bir ilçe başkanı olarak çok duygulu bir an yaşıyorum. Çünkü 2 dönemdir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarımız vardı. Ancak hiçbir zaman ilçe örgütümüze ziyarete gelmemişlerdi. Şimdi kendi içimizden bir aday var, o da Ahmet Akın. Örgütümüzü ziyarete geldi. Bu da yerel seçimlerde bize bir enerji verecek.”dedi.

“BALIKESİR HALKININ TÜM OYLARINA TALİBİM”

Balıkesir için iyi bir gelecek planladıklarını söyelen Akın, “Başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere tüm milletvekillerim ve örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Bir yola çıktık. Bu zor ama güzel yolun sonunda Balıkesir kazanacak. Bandırma kazanacak, 20 ilçemiz kazanacak. Yapmak istediğimiz güzel çalışmalar var. Bu çalışmaları Balıkesir’in her noktasında göreceksiniz. Bizim sevdamız Balıkesir çünkü halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğuna inanan bir kişiyim. Bütün teşkilatlarımızla birlikte Balıkesir’e olan sevdamızı ispatlayacağız. Benim kimseye söyleyecek kötü bir sözüm yok. Sözüm milletimizin geleceğine, Balıkesir’imizin geleceğine… 20 ilçenin tamamının rahat ve huzurlu yaşaması için, güzel bir Balıkesir için çalışacağız. Yapamadıklarını biz yapacağız, yaptıklarını da görüyoruz daha iyilerini yapacağız. Ancak şunu unutmayın. Eğer Balıkesir’de bütün hemşerilerim hizmet istiyorsa; Ahmet Akın Balıkesir halkına en yakın. Balıkesir halkının tüm oylarına talibim.” dedi.

“KAZANACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun,
“Önümüzde uzun bir yol var. Dolu dolu çalışıp inşallah Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni
kazanacağımıza inancımız tam.
Balıkesir’in içinden şeffaf, adaletli bir Başkan Adayımız var. Biz Bandırma İlçe Örgütü olarak sizi desteklemeye devam edeceğiz. 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı ile Balıkesir’in 20 ilçesini taçlandıracağız.” diye konuştu. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Ahmet Akın ile beraber Balıkesir adına güzel bir gelecek hayalimiz başladı. Ben Balıkesir’i resmi çizilmemiş bir tuval gibi boş olarak tasvir ediyorum.10 yıl içerisinde bu tuvale bir resim çizen olmadı. Şimdi Ahmet Akın gibi usta ressam bir var. Bu tuvale Balıkesir’in hak ettiği değeri kazandıracak.” dedi.
Haber: Mihriban Nur Uysun