Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akgün Hukuk Bürosu Bandırma’da açıldı

Mesleğinin 6 ve 10’uncu

Mesleğinin 6 ve 10’uncu yılına adım atan avukatlar Bandırma’da Akgün Hukuk Bürosunu açtı.

Avukat Seda Akgün ve Avukat Gözde Parlayan tarafından Atatürk Caddesi’nde “Akgün Hukuk Bürosu” açıldı. Açılışa; Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Av. Merve Polat, Gönen Ticaret Odası Başkanı İsmail Mutlu, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim mutlu, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun gerçekleştirdi.
Tosun, “Meslektaşlarımla beraber olmaktan ve Hukuk Büro’larının açılışını gerçekleştirmekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Avukatlık kolay bir meslek değil. Avukat Gözde ve Avukat Seda hanım yıllardır kendilerimi ispatlamış ve kanıtlamış avukatlar. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlikle açtıkları büroda beraber olacaklar. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

“TEMENNİMİZ YEMİNİMİZE SADIK BİR ŞEKİLDE HER ALANDA HİZMET VERMEK”

Kendi bürolarını açtığı için mutlu olduğunu belirten Av. Seda Akgün, “Mesleğimin 6’ncı yılına kendi hukuk büromuzla başlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Avukatlığa ilk adım atarken avukatlık ruhsat töreninde hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağımıza and içeriz. Akgün Hukuk Bürosu olarak en büyük temennimiz bu. Yeminimize sadık bir şekilde hukukun her alanında, hukuki hizmet ve danışmanlık hizmeti vermektir. Bu süreçte öncelikle birbirimize destek olarak güven ve özveriyle birlikte yola çıktığım yol arkadaşım Avukat Gözde Parlayan’a, değerli eşim Efecan Akgün’e ve her 2 ailem Balkız ve Akgün ailelerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

“AVUKAT SEDA AKGÜN İLE BERABER BİR YOLA ÇIKTIK”

Mesleğinin 10. yılına adım atan Av. Gözde Parlayan, “Mesleğimin 10’uncu yılında Avukat Seda Akgün’ün ortalık teklifini değerlendirerek bir yola çıktık. Bu yolda bana güvenini esirgemediği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün açılışımızda yanımızda olan ve bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler.” dedi.

Haber: Selin Girgin