Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aday adaylık açıklaması yapan Başkan Tosun’a büyük destek

Bandırma Belediye Başkanı Av.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yeniden Bandırma Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
31 Mart Yerel Seçimleri için aday adaylık başvuru süreci devam ederken aday ayları da belli olmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylık başvurusu yapan isimler arasında Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun da yer aldı. “Bandırma için 5 yıl daha” diyerek adaylık sürecini açıklayan Başkan Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanlığı Binası’nda basın açıklaması yaparak resmi başvurusunu verdi. Bina önünde büyük bir kalabalık pankartlar ve sloganlar ile Başkan Tosun’a aday adaylık açıklamasında destek oldu.

“HİÇBİR ZAMAN ÖRGÜTÜMDEN KOPMADIM”
5 yıl önce aday adaylığını Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ile beraber açıkladığını belirten Başkan Tosun, İlçe Örgüt Başkanımızın makamında başvurumu yapıp daha sonra da aşağıda aday adaylığı konuşmamızı yapmıştık. Gerçekten aynı heyecanı şu anda da taşıyorum. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Belediye Başkanı oldum ama hiçbir zaman örgütümden kopmadım. Bugün de yine aynı şekilde başvurumu yaptım. Tabii yıllardır örgütteki mücadeleden bahseden arkadaşlarımız, abilerimiz başvuruyu aynı şekilde yapmadılar. İlçe Başkanlığımızın bulunduğu konum, şimdiye kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanlarının oturduğu koltuğun temsilcisi niteliğindedir. Yani bugün bir kurucu liderimiz hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün oturduğu koltuğun temsilcisidir. Başvuruların bu koltuğa yapılması gerekiyor. Yukarıdan aşağı ilçe başkanını çağırmak yerine, müracaatın yukarı ilçe başkanına yapılması gerekiyor.”dedi.

“HİÇBİR ZAMAN YILMADIK, YOKSUNMADIK”

Yaklaşık 56 aydır Bandırma Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Başkan Tosun, “Tabii meclis üyesi arkadaşlarımızla, başkan yardımcısı arkadaşlarımızla, örgütümüzle, sivil toplum kuruluşlarımızla beraber en adaletli, en şeffaf, kimseyi ayrıştırmadan, Bandırma’nın her yerine dokunan hizmetleri yerine getirmeye gayret gösterdik. Hiçbir zaman yılmadık, yorulmadık. Bir sürü felaket ve sıkıntı atlattık işte. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için ekip arkadaşlarımız ve örgütümüzle beraber 7/24 çalışmalarımızı gerçekleştirdik.”diye konuştu.

“KENTİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİREBİLMEK İÇİN ADAY OLDUK”

2019 seçimlerinde vaat ettiği projelerin yüzde 80’ini olumsuzluklara rağmen hayata geçirdiklerini belirten Başkan Tosun, “Tek hedefimiz Bandırma Belediyesi’nin daha kurumsal, daha şeffaf, daha ölçülebilir, daha hesap verilebilir olması noktasında arkadaşlarımızla beraber çalışmamız. Bugün Bandırma Belediyesi’nin 100 yıllık tarihinde bizim dönemimizde Türkiye çapında 4 tane ödülü daha var. Bandırma gelişen bir kent ve önümüzdeki konjonktürde Güney Marmara’nın en önemli kenti olacak ve Balıkesir’in önüne geçecek kentlerden bir tanesi. Kentimizin aldığı yatırımları ile birlikte yeşilimizi doğayı da hep beraber koruyacağımız şekilde ortak akılla nasıl bu zamana kadar geldik. Bunan sonra da hep beraber, el birliğiyle kentimizi daha iyi yerlere getirebilmek için aday olduk.”dedi.

“ŞEHRİMİZİN İHTİYAÇLARINI, BEKLENTİLERİNİ GAYET İYİ BİLİYORUZ”

Görev süresi boyunca imza attığı projelerden bahseden Başkan Tosun, seçilmesi durumunda süregelen projeleri tamamlayarak yeni ve daha iyi projelere imza atacağını vaat etti. Vatandaşın ihtiyaçlarına dokunan, vatandaşının yanında olan, çocuğundan gencine, yaşlısından ihtiyaç sahiplerine kadar yanında olan bir evladınız, bir kardeşinizim. Bundan sonraki süreçte daha da tecrübelendik. Şehrimizin ihtiyaçlarını, beklentilerini gayet iyi biliyoruz. Eğer bizle beraber tek yürek tek bilek olursanız bu şehrin temel ihtiyaçlarının hemen hemen hepsini elbirliğiyle çözeceğiz. Bu nedenle sizlerin desteğini bekliyorum.” diye konuştu.
Haber: M. Nur Uysun