Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aday Adayı Harun Algül, sahada

MHP’li Bandırma Belediye Başkan

MHP’li Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Harun Algül, seçim çalışmalarına dernek ziyaretleri ile start verdi.

MHP’li Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Harun Algül, saha çalışmalarına Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Şubesi ziyaretiyle başladı. Aday Adayı Algül’e MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, İlçe Yönetimi ve partililer eşlik etti.
Çalışmalara başladıklarını belirten Aday Adayı Algül, “Yerel seçimler çok yaklaştı. Aday adayı belirleme süreci bitmek üzere. Biz de elimizden geldiğince çalışmalara başlamak istedik. İlk çalışmayı da gönlümüzün en derinden bağlı olduğu şehit yakınlarımız ve gazilerimizi ziyaret ederek yapmak istedik. Ardından derneklerimizi ziyaret ettik. İnşallah vatana, millete ve bize hayırlı olur. Hepinize teşekkür ediyoruz.” dedi.
ALGÜL, DERNEKLERİ ZİYARET EDEREK DERTLEŞTİ
MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, “Milli değerlerimiz doğrultusunda bir yola çıktık. Bu nedenle ilk ziyaretimizi şehit yakınlarımız ve gazilerimize yapmak istedik. Aday Adayımız Harun Algül her alanda bizi çok iyi temsil etmiştir. Çalışmalarımıza başladık. Onun için hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.
Algül ve ekibi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin ardından Türkiye Emekliler Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Tüketicileri Koruma Derneği, Balkan Göçmenleri Derneği ve Bandırma Kent Konseyini de ziyaret etti. Algül çevre esnafla da sohbet ederek hayırlı işler diledi.

Haber: M. Nur Uysun / Selin Girgin