Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

13’üncü “Yaşasın Cumhuriyet Futbol Turnuvası” başladı

Bandırma Belediyesi tarafından bu

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen “Yaşasın Cumhuriyet” kurum içi futbol turnuvası başladı.

Bandırma Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yaşasın Cumhuriyet” kurum içi futbol turnuvasının 13’üncüsü gerçekleştirildi. Atatürk Parkı Nazende Halı Sahasında gerçekleşen turnuva, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Belediye Başkanı Av Tolga Tosun yaptı. Turnuva öncesinde Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri arsında gösteri maçı yapıldı. Meclis üyelerinin 8-4 kazandığı turnuvaya, güvenlik, zabıta, pazaryerleri, fen işleri, park bahçe ve makine ikmal birimleri katıldı. Ardından zabıta birimi ve fen işleri arasında oynanan maçta, zabıta birimi 4-2 yendi.

Turnuvanın açılışına; Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ay ve Aydın Yağar, Belediye Meclis Üyeleri Onur Çon, Cihan Yılmaz, Merve Polat, Bahadır Aybakan, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Haber: Selin Girgin