Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“10.5 Dünya Bandırmalılar Günü” ertelendi

10 Mayıs Cuma günü

10 Mayıs Cuma günü kutlanması planlanan “10.5 Dünya Bandırmalılar Günü” hava şartları nedeniyle 12 Mayıs Pazar gününe ertelendi.

2010 yılından bu yana Kronikler ve Bandırmaspor Taraftarlar Derneği’nce organize edilen ve binlerce Bandırmalılının katılımıyla Bandırmaspor’un kuruluş tarihini simgeleyen 1965 adet meşalenin yakılmasıyla sahil bandında kutlanan “10.5 Dünya Bandırmalılar Günü” bu yıl hava muhalefeti nedeniyle 12 Mayıs Pazar gününe ertelendi.

Kronikler ve Bandırmaspor Taraftarlar Derneği konuyla ilgili açıklama yaparak Bandırmalıları pazar günü sahil bandına davet etti. Yapılan açıklama şöyle: “Her yıl Mayıs ayının 10’unda büyük bir coşkuyla kutladığımız ve de sahilimizde
Bandırmaspor’umuzun kuruluş yılı olan 1965 adet meşale yakarak görsel şova dönüştürdüğümüz “10.5 Dünya Bandırmalılar Günü” nü, olumsuz hava şartları nedeniyle 12 Mayıs Pazar akşamı yapıyoruz. Aynı gün dünyanın en mükemmel insanları olan anneler günü dolayısıyla da bu coşkumuzu tüm anne ve anne adaylarına armağan ediyoruz. Her yıl olduğu gibi saat 21:00’dan itibaren tüm hemşehrilerimizi sahilde toplanmaya ve dağıtacağımız meşaleleri saat tam 22:30’da aynı anda yakmaya davet ediyoruz.”

HABER MERKEZİ