Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’Temiz Çevre ve Sağlıklı Toplum İçin Kararlı Mücadele!”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çevreye

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çevreye duyarlı bir bakış açısı ve toplum sağlığına yönelik güçlü bir taahhüt ile hareket ediyor. Gömeç başta olmak üzere 20 ilçeye eşitlik ilkesiyle yaklaşan belediye, haşere kontrolü konusunda etkili önlemleri kararlı bir şekilde uyguluyor. “Temiz Bir Çevre, Sağlıklı Bir Toplum İçin Varız!” ilkesini benimseyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çevresel sürdürülebilirlik ve toplum sağlığını gözeterek hizmet vermeye devam ediyor.



‘’Gömeç’e Haşere Mücadelesinde Büyükşehir Desteği!’’
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gömeç ve tüm ilçelere yönelik haşere mücadelesini güçlendirdi.
47 araç, 42Pülverizatörlü ULV, 7 MistBlower ve 21 Kanal Sisleme Cihazı gibi etkili donanımları ilçe belediyelerine dağıtarak, biyosidal ürünlerle desteklenen iş birliği ile hızlı çözümler sunuyor. Teknolojik altyapısıyla destek veren Büyükşehir, ilçe belediyeleriyle el birliğiyle sağlıklı bir çevre için çalışmaya devam ediyor.

DCIM\100MEDIA\DJI_0003.JPG

” Zirai Drone ile Etkili Haşere Mücadelesi “
Günümüzde, yaşamımızı daha verimli kılmak ve ileri teknolojiyi etkili bir şekilde kullanmak son derece önemlidir. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi, Dursunbey’de insan gücünün erişemediği sazlık alanlar, sulama kanalları ve geniş su birikintilerinde Zirai Drone (ZİHA) teknolojisiyle gerçekleştirdiği havadan ilaçlama sayesinde, haşere mücadelesine güçlü bir katkı sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Teknolojiyle Mücadelede Lider!Zirai Drone ile Etkili Haşere Kontrolü:
Günümüzde yaşamı daha verimli hale getirmek ve ileri teknolojiyi etkili bir şekilde kullanmak son derece önemli. Büyükşehir Belediyesi, Gömeç’teki sazlık alanlar, sulama kanalları ve su birikintilerinde Zirai Drone (ZİHA) teknolojisiyle gerçekleştirdiği havadan ilaçlama ile haşere kontrolüne güçlü bir katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi, çevre sağlığını koruma yolunda teknolojiyle öncü adımlar atarak bölgede etkili bir haşere kontrolü sağlarken sürdürülebilir bir yaşam ortamı oluşturmak için 7 gün 24 saat çalışmaya devam ediyor.

‘’Büyükşehir’den, Çevre Bilinciyle Geleceğe Yatırım!”
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ‘Temiz Çevre ve Sağlıklı Toplum İçin Kararlı Mücadele!’ ilkesiyle hareket ediyor. Haşere kontrolünden Zirai Drone ile etkili mücadeleye çevresel sürdürülebilirlik ve toplum sağlığını ön planda tutan hizmetleri ile 365 gün hiç durmadan çalışıyor.

/Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni