Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şeflerin eğitimi ormancılığın gözbebeği Dursunbey’de verildi

Balıkesir ormanlarında Silvikültür çalışmalarına

Balıkesir ormanlarında Silvikültür çalışmalarına hız kazandıran Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, eğitimlerin 2’nci gününe Dursunbey ilçesinde devam etti.
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan tüm işletme şeflerine yönelik planlanan Silvikültür Uygulamaları eğitiminin 2’nci günü, Dursunbey ilçesinde gerçekleştirildi.
Eğitimde, ormancılığın gözbebeği ve ilk mektebi olan Dursunbey ormanlarında belirlenen tatbikat noktalarında tüm kültürel faaliyetler, Silvikültür Dairesi Başkanı uzman Şube Müdürlerince tatbiki olarak gösterildi. Şiddetli yağan yağmura rağmen şefler ilgiyle takip edilen eğitimde bilgilerini tazelendi.
BAŞKANDAN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR
Eğitim sonunda yapılan değerlendirme toplantısında Silvikültür Dairesi Başkanı Kahraman Temur, yağmur altında gerçekleştirilen eğitimi, şeflerin hayatları boyunca unutamayacaklarını ifade ederek, eğitimi etkin dinlemeleri katkı ve katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, mesleğe başladığı ilk yıllarda Bursa’da görev yaparken yağmur altında katıldığı eğitimi unutamadığını belirterek mesleğinin ilk basamaklarında olan Şeflerin de bu eğitimi unutamayacaklarını söyledi.  Eğitimin, ormancılığın okulu olan Dursunbey’de gerçekleşmesinin hafızalarda ayrı bir yer tutacağını ifade eden Kayıran, Silvikültür Dairesi’ne düzenledikleri eğitim ve uzman Şube Müdürlerine verdikleri  bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)