Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KÜÇÜK İŞLETMELERE BÜYÜK DESTEK!”

Gömeç’te Balıkçılık, Büyükşehir Belediyesi’nin

Gömeç’te Balıkçılık, Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Kalkınıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gelecek vizyonu kapsamında tarım ve hayvancılık sektörlerine sağladığı desteklere ek olarak, denizlerden geçimini sağlayan balıkçılara yönelik desteklerini de sürdürüyor.
Balıkesir’in zengin deniz kaynaklarından geçimini sağlayan balıkçılara yönelik destekler, bölgede sürdürülebilir balıkçılığı teşvik ediyor ve ekonomik kalkınmaya büyük katkı sağlıyor.

“Gömeç Balıkçılarına Soğuk Hava Deposu Desteği”
Gömeç Su Ürünleri Kooperatifi’ne ihtiyacı olan soğuk hava deposu desteğini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 20 ruhsatlı gemi ve 84 amatör tekne balıkçısına modern depolama imkânı sunarak avlanan balıkların soğuk zinciri kırılmadan muhafaza edilmesini sağlıyor. Bu adım, balıkçıların gelirlerinde artış sağlanmasına ve sürdürülebilir balıkçılık uygulamalarının yaygınlaşmasına olanak tanıyor.

Gömeç Su Ürünleri Kooperatifi’ne sağlanan bu destek; bölgede balıkçılık sektöründe kalite standartlarını yükseltirken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın bölgenin tarım ve denizcilik sektörlerine yönelik kararlı destekleriyle ekonomik kalkınmaya katkı sunuyor.

/Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni