Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kepsut’ta Can Dostlarımız Asla Yalnız Değil!

Büyükşehir, Sokaktaki Can Dostları

Büyükşehir, Sokaktaki Can Dostları İçin Sağlıkta Bir Adım Öne Geçiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki can dostlarımızın sağlığını ön planda tutmak amacıyla hizmete aldığı Vetbüs ve Vetbülans ile Kepsut’taki can dostlarımızın da yanında oluyor.

Mobil veteriner kliniği Vetbüs ve hayvan ambulansı Vetbülans; periyodik olarak Kepsut sokaklarında gezerek, sağlık taramaları, aşılamalar, iç-dış parazit işlemleri ve acil müdahaleleri içeren kapsamlı bir sağlık hizmeti sunuyor.

Bu özel hizmet, Kepsutlu vatandaşlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Sokaktaki can dostlarının sağlık durumları titizlikle takip edilirken, aynı zamanda acil durumlarda Vetbülans ile hızlı ve etkili müdahaleler gerçekleştiriliyor.

Vetbüs ve Vetbülans, Kepsut sakinlerinin talepleri doğrultusunda belirli bölgelere düzenli ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu sayede, can dostlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine destek olunuyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Sokaktaki can dostlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu özel hizmetimizle, onlara daha iyi bir yaşam sunmayı amaçlıyoruz. Kepsutlu vatandaşlarımızın da desteğiyle, sokaktaki can dostlarımıza sevgi ve sağlık götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu proje, Kepsut’un sokaktaki hayvanlarına yönelik sevgi dolu bir yaklaşım sunarak, toplumun sokaktaki can dostlarımızın yaşam hakkı ve refahına olan duyarlılığını artırıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Sokak Hayvanlarına Özel İlgi!
“Lezzetli Bir Dokunuş: Kepsut’ta Sokak Hayvanlarına mama noktaları”
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri, düzenli olarak Kepsut’un farklı bölgelerinde sokak hayvanlarına mama dağıtımı gerçekleştirerek, onların sağlıklı beslenmelerine katkı sağlıyor.

BASIN BÜLTENİ