Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazdağları’na, Cumhuriyet’in 100. yaşında 100 yeni fidan ekildi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Cumhuriyetin

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Cumhuriyetin 100 yılına ithafen 100 fidan, Kazdağları’nda toprakla buluştu.
100 fidan ile başlayan ağaç dikimleri çerçevesinde Kazdağları’nda 100.yıl anısına 300 bin fidan toprak ile buluşacak. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde “100.Yılda, Geleceğe 100 Fidan” sloganı ile Edremit Göbelezoğlu Ortaokulunun 100 öğrencisi ile birlikte 100 fidan toprakla buluşturularak can suyu verildi.
KAYMAKAM ODABAŞ: TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Etkinliğe katılarak öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştiren Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş; “Bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye Yüzyılının çocuklarıyla 100 fidanı toprakla buluşturduk. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Etkinliğe; Edremit Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin diktiği sembolik 100 fidanlık dikimin ardından önümüzdeki günlerde ekipler sahada Kazdağları’nda belirlenen çeşitli alanlara 300 bin fidan dikimi gerçekleştirecek.

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)