Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güney, “Size hizmet etmiyorsam vebali benim üzerimedir”

“Belediye Burada” projesi kapsamında

“Belediye Burada” projesi kapsamında kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla buluşan Susurluk Belediye Başkanı, “Size hizmet etmiyorsam, yanlış bir yere para harcıyorsam, karşıma dikilmezseniz vebali benim üzerimedir.” dedi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Merkez ve kırsal ilçeleri ziyaret eden Güney, Ocak 2023 yılından itibaren “Belediye Burada” projesi kapsamında Eminpınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Güney,gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. 5 yıllık belediye başkanlığı görevi süresince yaptığı çalışmaları ve yeniden seçilirse yapacağı çalışmaları vatandaşlarla paylaştı.

“HİZMETLERİMİ EN ADALETLİ ŞEKİLDE YAPTIM”

Susurluk’ta imkanlar ve planlar doğrultusunda her yere hizmet verildiğini söyleyen Güney, “Size hizmet etmiyorsam, yanlış bir yere para harcıyorsam, karşıma dikilmezseniz vebali benim üzerimedir. Bir Kaymakam, Vali, Milletvekili vatandaşa hizmet veren herkes vebal altındadır. Yüce kitabımızda yazdığı gibi insanlardan sorumlu bir kişi, eğer ki adaletle muamele etmiyorsa, en güçsüzün hakkını en güçlüden almakla ilgili bir düşünce tarzı yoksa en büyük günahı o yaşar. Ben elimden gelen hizmeti en doğru, en hakkaniyetli ve en adaletli şekilde yaptım. Yapmayada devam ediyorum. Sizler için, Susurluk’umuz için şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye de devam edeceğim.” dedi.

Haber: Selin Girgin