Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gömeç’in Geleceği Büyükşehir ile Şekilleniyor

 ‘’Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gömeç’e

 ‘’Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gömeç’e Değer Kattıyor’’

Su Altı Heykel Galerisi Dalış Tutkunlarını Gömeç’e Çekiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gömeç İlçesi’nde bulunan Gemiyatağı ve Tilki Koyu’nda hayata geçirdiği Su Altı Heykel Galerisi ile turizme yeni bir soluk getirdi. Sadece yerli değil, aynı zamanda yabancı dalış tutkunlarını da cezbetmeyi başaran bu Su Altı Heykel Galerisi Gömeç’e ve bölgeye önemli bir değer kattı.

‘’Gömeç’in Derinliklerinde Sanat: Su Altı Heykel Galerisi”

Büyükşehir Belediyesi Balıkesir’in zengin kültürünü yansıtan; aralarında Ömer Seyfettin, Kurtdereli Mehmet Pehlivan, Sarı Kız, Seyit Onbaşı, zeytin, kuzu gibi figürlerin bulunduğu ve Marmara Mermeri kullanılarak yapılan 20 heykel; deniz altına özenle yerleştirdi.

‘’Gömeç’e Değer Katan Proje”

Gömeç Su Altı Heykel Galerisi, dalış tutkunları için eşsiz bir deneyim sunuyor. Heykeller, su altında etkileyici bir atmosfer oluşturarak dalış yapanlara keyifli anlar yaşatıyor ve Balıkesir’in kültürel mirasını keşfetme fırsatı sunuyor.

‘’Büyükşehir Belediyesi, Turizmi ve Ekonomiyi Güçlendiriyor.”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu projesi, Gömeç’in turizm potansiyelini artırma konusunda kritik bir rol oynuyor. Galeri, sadece turist sayısını artırmakla kalmayıp aynı zamanda bölge esnafına, ekonomiye ve istihdama olumlu etkiler sağlayarak bölgenin canlılığını artırıyor. Bölgedeki işletmeler, artan turist sayısıyla birlikte canlanıyor ve yeni istihdam olanakları doğuyor. Galeri, açılışının ardından bölge ekonomisine ve işletmelere önemli bir katkı sağlayarak Gömeç’in canlılığını artırıyor.

/Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni