Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GÖMEÇ YOLLARINDA YENİLİK: ULAŞIM GÜÇLENİYOR, KONFOR ARTIYOR!”

“Balıkesir ve Gömeç Yolları,

“Balıkesir ve Gömeç Yolları, Büyük Adımlarla Değişiyor: Kapasite Üç Kat Arttı!”
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak amacıyla kapsamlı bir asfalt hamlesi başlattı. İki yeni asfalt tesisi inşa ederek asfalt üretim kapasitesini üç katına çıkaran Büyükşehir, saatlik üretim kapasitesini de 640 tona yükseltti. Bu sayede Gömeç’in ve Balıkesir’in her köşesine hızlı ve kesintisiz asfalt hizmeti devam ediyor.

“Gömeç’de Yenilik: Güven ve Konfor Asfaltla Buluşuyor!”
Büyükşehir, Asfaltla Güven ve Konforu Bir Araya Getiriyor!”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz liderliğinde Gömeç’i güvenli ve estetik yollarla donatıyor. Büyükşehir; 6 bin 650 metre sathi kaplama, 25 bin 600 metre sıcak asfalt, 82 bin 500 metre yol çizgisi bakımı ve onarımı,  bin 30 yeni trafik levhası ve 57 adet yönlendirme levhası ile Gömeç sakinlerine güvenli ve keyifli bir ulaşım deneyimi sunuyor. Gömeç’in yollarındaki bu büyük değişim, şehri estetik ve güvenlikle harmanlayarak geleceğe taşıyor.


TARLA VE ZEYTİNLİK YOLLARINDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediyesi, Gömeç’te tarla ve zeytinlik yollarında bakım-onarım ve yol genişletme çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. Çalışmalar çiftçilere ekim, dikim ve hasat dönemlerinde daha güvenli ve sorunsuz bir ulaşım imkânı sunuyor. Gömeçli çiftçiler, yapılan özenli çalışmalar sayesinde tarla ve zeytinliklerine daha kolay ve konforlu bir şekilde ulaşabilecekler.

“Büyükşehir Her Yerde’’
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, başta Gömeç olmak üzere 20 ilçenin dört bir yanında düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak sadece şehir merkezinde değil, tüm Balıkesir genelinde yaşanabilir bir ortam oluşturma çabası içinde olduklarını vurguladı.

/Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni