Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Büyükşehir Estetiğiyle Gömeç Turizmi Parlıyor!”

“Gömeç Derkent: Büyükşehir Estetiği

“Gömeç Derkent: Büyükşehir Estetiği İle Turizme Renk Katıyor!”
“Büyükşehir Estetiği: Gömeç Derkent Sahili, Turizme Canlılık Katıyor!”
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gömeç Derkent Sahili’ni adeta bir cazibe merkezi haline getirdi. Kent Estetiği ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda, sahil şeridi bisiklet yollarından yürüyüş alanlarına, yeşil alanlardan çocuk oyun parklarına kadar kapsamlı bir dönüşüm geçirdi.

‘’Büyükşehir’in Gömeç Turizmine Estetik Dokunuşu!”
Turizm potansiyelini artırmak ve sahil şeridini daha estetik hale getirmek amacıyla yapılan düzenlemeler kapsamında, Derkent Sahil Yolu’nda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları ile sahil sitesindeki peyzaj düzenlemeleri büyük ilgi çekiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen bu projeyle Derkent Sahili bisiklet yollarından yürüyüş parkurlarına, çocuk oyun alanlarından yeşil alanlara kadar çeşitli cazibe noktalarıyla donatıldı.

“Bisiklet Yollarından Çocuk Oyun Alanlarına: Gömeç Derkent Sahili Renklendi!”
Derkent Sahil Sitesi’nde, Kent Estetiği ekipleri tarafından toplam 8 bin 120 metrekare alanda yapılan çalışmalar kapsamında 4 bin metrekarelik sert zemin, 625 metre bisiklet yolu, 175 metrekarelik çocuk oyun alanı, 75 metrekarelik açık spor alanı ve bin 902 metrekare yeşil alan oluşturuldu. Büyükşehir Belediyesi, detaylı temizlik ve peyzaj çalışmalarının yanı sıra aydınlatma ve kent mobilyaları gibi küçük dokunuşlarla sahil bölgesindeki yaşam kalitesini artırdı.

/Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni