Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BASKİ, Kepsut’u Modern Su ve Kanalizasyon Hizmetleriyle Geleceğe Taşıyor!”

Balıkesir Su ve Kanalizasyon

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), Başkan Yücel Yılmaz liderliğinde Kepsut’un su ve kanalizasyon hizmetlerini modernleştirmek için kararlı adımlar atıyor. Çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmetleri ile BASKİ, şehre değer katıyor, yaşam kalitesini yükseltiyor.

‘’BASKİ’nin Çevre Dostu Yatırımları”
BASKİ; su temini, içme suyu arıtması, kanalizasyon hizmetleri ve çevre koruma konularında kapsamlı yatırımlar yaparak şehrin altyapısını güçlendiriyor. Bu yatırımların ötesinde, BASKİ’nin çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmetleri, şehirde su ve kanalizasyon hizmetlerinin geliştirilmesi ve modernleştirilmesiyle Kepsut’un yaşam kalitesini artırıyor ve şehre önemli bir değer katıyor.

“Kepsut’ta İçme Suyu Altyapısında Yenilik: 106 Bin 393 Metre Yeni Şebeke Hattı Devreye Alındı!”

Kepsut’un merkezi ve kırsal mahallelerinde, içme suyu altyapısının güçlendirmek ve ekonomik ömrünü tamamlamış bölgelerde oluşan anlık arızaların önüne geçmek için büyük bir adım atıldı. Toplam 106 bin 393 metre yeni içme suyu şebeke hattı yapıldı ve bu yenilikle birlikte Kepsut’un su altyapısında önemli bir güçlendirme sağlandı. Altyapıdaki bu modernizasyon, bölge halkına daha temiz, güvenilir ve sürdürülebilir bir içme suyu hizmeti sunmayı hedefliyor.


“Yeşilin Gücü: Kepsut’a Yeni Nesil Atıksu Arıtma Tesisi Hizmete Girdi!”
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, doğayla uyumlu bir çözümle Kepsut’un suyunu arıtıyor. Kapalı alanda bitkilerin zarafetiyle çalışan Sabit Film Entegre Aktif Çamur Sistemi prosesine sahip olan Kepsut Atıksu Arıtma Tesisi, tamamlanarak hizmete alındı.

“Arıtılan Sularla Tarım Arazileri Sulanıyor”

Tarımsal sulama kriterlerine uygun bir şekilde arıtılarak geri kazanılan sular, Kepsut’un tarım arazilerinin sulanmasında kullanılıyor.
“Çevre Dostu Atıksu Yönetimi”
Eski kanalizasyon hatlarındaki sorunlara ve evsel atık suların çevresel etkilerine çözüm sunan bu proje, Kepsut’un altyapısını güçlendirdi.
Büyükşehir Belediyesi, çevreye duyarlı bu adımıyla Kepsut’u temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam için şekillendiriyor.

“BASKİ, Kepsut’un Geleceği İçin Gece Gündüz Çalışıyor!”Kısmi Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı ile Kepsut’un altyapısını güçlendirme yolunda büyük bir adım atıldı. Bu kapsamlı projede 10 bin 794 metrelik kanalizasyon şebeke hattı, 3 bin 254 metrelik kanalizasyon terfi hattı ve 334 adet kanalizasyon parsel bağlantısı oluşturularak, Kepsut’un çevresel sürdürülebilirliğine katkı sağlandı. Ayrıca, 4 adet terfi merkezi kurularak, 15 bin kişi ve 2,200 m3/gün kapasiteli modern Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı ve hizmete açıldı. Bu projelerle Kepsut, çağdaş altyapısıyla geleceğe daha sağlıklı bir adım atmış oldu.

“Tarımsal Bereketin Yeni Adı: Kepsut Ovası Sulama Tesisi”
Kepsut Ovası Sulama Tesisi, tarımsal bereketi artırmak için tasarlandı. 3 bin 366 hektarlık geniş sulama alanı, bölgedeki tarımsal potansiyeli en üst düzeye çıkararak çiftçilere verimli bir tarım imkanı sunuyor. Toplam 148 bin metre uzunluğundaki sulama hattı, bu alanda etkili ve sürdürülebilir bir sulama altyapısı oluşturarak Kepsut’un tarımını güçlendiriyor ve ekonomisine destek oluyor.

BASIN BÜLTENİ