Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BASKİ, GÖMEÇ’İN ALTYAPISINI YENİLEYEREK ŞEHRE DEĞER KATIYOR!

‘’Başkan Yücel Yılmaz’ın Vizyonuyla

‘’Başkan Yücel Yılmaz’ın Vizyonuyla BASKİ, Gömeç’i Geleceğe Taşıyor!”
Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ), Başkan Yücel Yılmaz liderliğinde Gömeç’in altyapısını büyük yatırımlarla yenilerken, modern teknoloji ve çevre dostu yaklaşımıyla şehre değer katarak, yaşam kalitesini de yükseltiyor.

“Çevre Dostu Altyapı Yatırımlarıyla Gömeç’i Güçlendiren BASKİ!”
“BASKİ, Dev Altyapı Yatırımı ile Gömeç’i Güçlendiriyor’’

BASKİ; su temini, içme suyu arıtması, kanalizasyon hizmetleri ve çevre koruma alanlarında kapsamlı yatırımlar yaparak Gömeç’in altyapısını güçlendiriyor. Çevre dostu yaklaşımı ve üstün kaliteli hizmetleri, su ve kanalizasyon altyapısını modernize ederek Gömeç’in yaşam kalitesini artırıyor ve şehre önemli bir değer kazandırıyor.

“Gömeç’de, İçme Suyunda Yenilikçi Bir Döneme Başladı!”
Gömeç’in merkezi ve kırsal mahallelerinde, içme suyu altyapısını güçlendirmek ve ekonomik ömrünü tamamlamış bölgelerde oluşan anlık arızaları önlemek amacıyla önemli bir adım atıldı.
Toplamda 48 kilometre 674 metre yeni içme suyu şebeke hattı ve 10 kilometre 658 metre yeni kanalizasyon şebeke hattı inşa edildi. Bunun yanı sıra, 2 adet içme suyu terfi ve 2 adet atıksu terfi istasyonu, 15 adet içme suyu deposu, 4 adet arsenik arıtma çeşmesi de projeye dahil edildi. Bu yeniliklerle birlikte, Gömeç’in su altyapısı önemli ölçüde güçlendirildi. Yapılan modernizasyon çalışmaları, bölge halkına daha temiz, güvenilir ve sürdürülebilir bir içme suyu hizmeti sunmayı başardı.

Suyun Gücüyle Yeniden Şekillenen Gömeç Tarımı!
Gömeç’te tarımsal sulamayı artırmak amacıyla 58 hektarlık geniş bir sulama alanına, kesintisiz olarak Ulubeyler Göleti bölgedeki tarımsal potansiyeli en üst düzeye çıkararak çiftçilere verimli bir tarım imkanı sunuyor. Toplam 25 bin 189 metre uzunluğundaki yeni sulama hattı, etkili ve sürdürülebilir bir sulama altyapısı oluşturarak Gömeç’in tarımını güçlendiriyor ve kırsal kalkınmaya destek sağlıyor.

/Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni