Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’Başkan Yücel Yılmaz’ın Yol Projeleri Şehre Hız Kazandırıyor!”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak amacıyla Balıkesir genelinde büyük bir asfalt hamlesi başlattı. İki yeni asfalt tesisi daha inşa edilerek asfalt üretim kapasitesi üç kata çıkaran Büyükşehir, saatlik üretimi ise 640 tona çıkardı. Bu sayede, Kepsut’un her köşesine daha hızlı ve kesintisiz asfalt çalışmaları devam ediyor.
“Güvenli ve Konforlu Ulaşım İçin Kepsut’a Büyük Yatırım””Kepsut, Yeniden Şekilleniyor: Başkan Yücel Yılmaz’ın Liderliğinde Asfalt ve Estetik Buluşuyor!”
“Yepyeni Yollar, Modern Şehir: Kepsut Estetiği ve Güvenliği Buluşturuyor!” Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın liderliğinde Kepsut’u estetik ve güvenli yollarla donatıyor.
 41 bin 300 metre sathi kaplama, 21 bin 300 metre sıcak asfalt, 241 bin 500 metre yol çizgisi, bakımı ve onarımı ile 4 bin 120 yeni trafik levhası ve 54 yönlendirme levhası, şehri modernleştirerek sakinlerine güvenli ve keyifli bir ulaşım deneyimi sunuyor. Kepsut’un yollarında yapılan bu büyük dönüşümle birlikte Kepsut’un, estetik ve güvenliği bir araya getiriyor.


“Kepsut Yenileniyor: Modern Çehre, Estetik Değişim!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kepsut’ta 80 bin 906 metrekarelik parke-bordür çalışmasıyla sokak ve caddelerde modern bir dönüşüm sağlıyor. Bu kapsamlı yenileme projesi, Kepsut sakinlerine daha keyifli ve çağdaş bir şehir yaşantısı sunuyor. Estetik dokunuşlar, şehrin genel görünümünü modern ve çağdaş bir şehir izlenimiyle buluşturuyor.

 “Büyükşehir Her Yerde’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, başta Kepsut olmak üzere 20 ilçenin dört bir yanında düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak sadece şehir merkezinde değil, tüm Balıkesir genelinde yaşanabilir bir ortam oluşturma çabası içinde olduklarını vurguladı./ Basın Bülteni