Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yücel Yılmaz her ilçeye Sağlık Merkezi açacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü Sağlık Merkezleri açacak. Sağlık Merkezleri, vatandaşların genel sağlık hizmetlerinden kendi ilçelerinde faydalanmalarını sağlayarak konforunu artıracak.

Halk sağlığını her zaman önceliği olarak tutan ve hizmetlerini bu yönde şekillendiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçeye Sağlık Merkezi açmaya hazırlanıyor. Vatandaşların konforunu artıracak ve genel sağlık hizmetlerinden kendi ilçelerinde faydalanmalarını sağlayacak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezleri, tam teşekküllü, temiz bir ortamda uzman personeliyle hizmet verecek. Sağlık Merkezlerinin içerisinde; ayakta muayene hizmetleri, teşhis ve tedavi hizmetleri, tahlil hizmetleri, enjeksiyon/pansuman hizmetleri, ağız ve diş sağlığı hizmetleri, psikolojik danışmanlık hizmetleri, aile danışmanlığı hizmetleri, diyetisyen hizmetleri ve evde bakım hizmetleri verilecek.

TİTİZ BİR ORTAMDA

UZMAN PERSONELİYLE HİZMET VERECEK

Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “20 ilçemizde Sağlık Merkezlerimizi açacağız. Vatandaşlarımızın; genel sağlık hizmetlerinde, sağlık merkezimizde verilebilecek hizmetler için hastanelere kadar gitmesine gerek kalmayacak. Özellikle hastanelere uzak ilçeler ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, konforunu artıracak. Belediyemizin tüm gücü Sağlık Merkezlerimiz de olacak. Sağlık Merkezlerimiz tam donanımlı bir şekilde titiz bir ortamda uzman personeliyle hizmet verecek.” diye konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Bülteni