Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’in kültüründen ekonomisine konular görüşüldü

Balıkesir Kent Konseyi tarafından

Balıkesir Kent Konseyi tarafından Aralık Ayı Yürütme Kurulu toplantısında Kadın girişimcilerin desteklenmesi, kültürel etkinliklerin düzenlenmesin, doğa koruma, şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden güçlendirilmesi gibi konular ele alındı.

Balıkesir Kent Konseyi, Aralık Ayı Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Şehir Araştırmaları, Ekonomi ve Teknoloji Geliştirme Şube Müdürlüğü NE10, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu işbirliğiyle planlanan Kadın Girişimcilere Destek Atölye Programlarının Burhaniye, Erdek ve Sındırgı bölgelerinde gerçekleştirilmesine karar verildi. Konu ile ilgili yapılacak atölye programlarına ilişkin görüş ve öneriler toplantıda paylaşıldı.

SANAT, KÜLTÜR, DOĞA KONULARI ELE ALINDI

Şehirdeki çeşitliliği arttırma amacına yönelik sanat ve kültür alanda yapılan etkinliklerin önemine vurgu yapılırken Balıkesir’de ilk kez gerçekleştirilen Zihnilatif Türk Devletleri Uluslararası Piyano Yarışması ve Piyano Resitalleri Programı hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Unesco Jeoparkları Çalıştayı tarafından “Doğa Koruma ve Alan Yönetiminde Yeni Bir Yaklaşım” teması öne sürüldü. Doğal kaynakların korunması, sürdürülebilir alan yönetimi konuları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Toplantı aynı zamanda, Balıkesir Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında bilgi paylaşımına da ev sahipliği yaptı. Genel kurulun tarih, gündem ve katılım konuları görüşülerek katılımcılara bilgi verildi. /Haber Merkezi