Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir Valiliği’nden yağış açıklaması

Olumsuz hava koşulları nedeniyle

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Balıkesir’in genelinde yaşanan olaylar hakkında Balıkesir Valiliği tarafından açıklama yapıldı.
Balıkesir genelinde sağanak yağış ve fırtına gibi olumsuz hava koşulları nedeniyle olaylar yaşandı. Balıkesir Valiliği yaşanan olaylar hakkında açıklama yaparak can kaybı olmadığını duyurdu. Balıkesir Veliliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;
“20 Nisan 2024 tarihinde Balıkesir il genelinde meydana gelen yağışlar ve şiddetli rüzgar sonrasında merkez Altıeylül ve Karesi, Bandırma, Burhaniye, Erdek, Gömeç, Gönen ve Marmara ilçelerimizde mesken ve iş yeri su baskınları, araçlarda hasarlar meydana gelmiştir. Olay yerlerine Büyükşehir Belediyesi, BASKİ, İtfaiye, Jandarma, Emniyet ve AFAD ekipleri görevlendirilmiştir.
Altıeylül’de 4, Karesi’de 2, Bandırma’da 1, Burhaniye’de 1, Erdek’te 4, Gömeç’te 1, Gönen’de 2 ve Marmara’da 2 olmak üzere toplamda 14 mesken, 2 işyerinde su baskını meydana gelmiş, 1 araçta su baskınından kaynaklı mahsur kalma oluşmuştur. 20 Nisan 2024 tarihinde ilimiz genelinde yaşanan olaylarda can kaybı ve yaralanma meydana gelmemiştir. Ekiplerimiz tarafından bölgelerde gerekli çalışmalar devam etmekte olup, Valiliğimizce süreç takip ve koordine edilmektedir. Olumsuz hava koşullarından etkilenen Balıkesirli tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

HABER MERKEZİ