Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir Kent Konseyi Genel Kurulu gerçekleştirildi

Balıkesir Kent Konseyi Genel

Balıkesir Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı 30 Aralık’ta Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Balıkesir Kent Konseyi’nin Genel Kurul Toplantısı 30 Aralık 2023 tarihinde Avlu Kongre Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da gerçekleştirildi. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Ardından Balıkesir Kent Konseyi faaliyet sunumu yapılarak Engelsiz Şehir Balıkesir Çalıştay sonuç raporu ele alındı. Toplantının devamında Kurum ve Kuruluşlarla iş birliği gerektiren tavsiye kararları ve 6. Üyelik başvurusunda bulunan kurum ve kuruluşlar görüşüldü. Kente dair önemli görüş ve önelerilerin sunulduğu toplantıda afet ve güvenli yaşam şehir sunumları ile Balıkesir’de ele alınması gereken konularla ilgili fikir alışverişi yapılmasının ardından iyi dilek ve temennilerle son buldu.

“ŞEHRİN HER KESİMİNE DOKUNACAK PROJELER ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Şehrin her kesimi ile ilgili proje üretme gayesiyle çalıştıklarını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Kent yaşamında hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, yönetişim, katılım, çözümde ortaklık gibi ilkeleri hayata geçirmek için kurduğumuz Balıkesir Kent Konseyi’mizin Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik. Şehrimizin her kesimine dokunacak projeler üretme gayesiyle faaliyetlerimizin yaygınlaşması için birlikte özveriyle çalışıyoruz. Katılan herkesin yüreğine sağlık.” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN FİKİRDİR GERİSİ MÜHENDİSLİKTİR”

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’da Balıkesir Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısına katıldı. Vali Ustaoğlu, “Önemli olan fikirdir gerisi mühendisliktir. İlimizin daha çok gelişmesi için kent konseyinde güzel fikirlerle iyi kararlar alınacağına inanıyor, genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. /Haber Merkezi